Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; galaxy note !
Thursday, December 22, 2011 | 9:04 AM | 0 comments




hoi hoi .
aku nak SAMSUNG GALAXY NOTE tuh lhaa >_<
bole stress di buat nyee kalo asyik dok egt kt hang note !
wahaha . :P




alaa. ak pon teringin gak nk touch touch kau NOTE !
dtg la kat aku .
meyh , meyh sini kat darling !
haha >_<



wahh , sungguh nipis diri mu !
hehek ,


#sorry, aku gila kan kau NOTE !
AKU SAYANG KAU BONGOK !
wiihee. :D
lau PMR elok , kau akan berada di dalam genggaman aku lah note  :P

emm . tp ~


kalo dpt yang nie pon okay gak . 
hehe ^_^
SAMSUNG ACE PURPLE 
oke oke . aku x nak berangan lgy .
tp skrg aku nk DREAM kan si galaxy note lah.

BYE BYE .
gud nite ols !













Old things | New things