Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; new LIFE in form 3 !
Saturday, March 31, 2012 | 10:09 AM | 0 comments

WEH ,
korunk korunk nk taw new story about aku tak ?
|
|
|
|
|
V
cmnie cte nye . .
. . . . 
life ak ble dh msok form 3 !
. . .

mmg "best" glerr ! hoho .
KERJA KURSUS yg sgt MENYUSAHKAN aku >_<
seriously , 
aku mmg HATE glerr lah ngn keje2 yg JPN bg tuhh !
ble aku niat nk buat bnde 2 sah tak kan mnjd punyee .
aku pown tak tau knpe perlu jd cm tuh >_<
aku bkn nye tak nak buat ,
but . .

ble dah malaz menyelubungi diri , 
mmg ALLAh jew yg taw aku punyee kemalasan nie cmne . 
haha , ^_<
yg aku rjin ialah wt SCHOOLWORK jew .
bnde len tah npew aku berat hati gler gler nk wt !
grr . .

tapiii . .

nseb ad org yg baek hati nk tlg aku :)
wlaupun dye x wt sume skaly . .
kire oke la kan ,
aku tersangat lah bersyukur ! 
dri tak de sape nk tlg :(
huhu , (sedihh pulak)

ermmm . .

utk org yg menolong ROAZFAZLEEN nie ,
time kasehhh sgt sgt sgt ye ! ^_^

k lah , tu jew kowt aku nk cte kt korunk korunk yg membace nie ~
#cik abg/akak yg dah form 3 comfirm ckp "bru form3 dh stress nk buat kerja kursus ,
blom kne buat utk f4 & 5 pny lg . ngade ngade lah bdk blog nih =,= .
haha ,
korunk msty ckp cm tuh kan ?
taw dah :D

AsSaLaMuaLaiKum ;)
hablu minnallah . .

HATE punye pasal kat project ;P







Old things | New things

HATE punye pasal kat project ;P







Old things | New things